Voorwaarden

artikel 1 -  De ondernemer de webwinkel is onderdeel van Ambachtelijke Patchworkwinkel Marin, hiernavolgend genoemd, MarinPatchwork. Gevestigd aan de Doetinchemseweg 155, 7054 BD Westendorp. Tel :0315-298673 www.marinpatchwork.nl   info: marinpatchwork@gmail.com k.v.k. nummer 09079144 btw nummer 099733845B01

artikel 2 - toepasselijkheid 2.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle particulieren die gebruik maken van de webwinkel,  www.marinpatchwork.nl

artikel 3 - het aanbod 3.1 Alle artikelen zijn d.m.v. een afbeelding te bekijken.. De afbeeldingen zijn waarheidsgetrouw. Hieruit kunnen geen rechten worden ontleend.

artikel 4 - prijzen en verzendkosten 4.1 De prijs is inclusief belastingen, maar exclusief de kosten voor verzending. U kunt betalingen doen d.m.v. Ideal of door het bedrag vooraf over te boeken naar rekening 3648.80.066 t.n.v. Marin. Eveneens bestaat er een mogelijkheid om bij afhalen in de winkel te betalen. Prijswijzingen zijn voorbehouden. Marin is niet aansprakelijk voor tekstfouten, prijswijzingen en typefouten. De verzending wordt gedaan door TNT, derhalve worden ook hun tarieven gehanteerd. Er wordt gewerkt met brievenbuspost en pakketpost. Bij pakketpost is het pakket verzekerd-bij brievenbuspost is de zending voor risico van de ontvanger. Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en grootte, pakketpost of brievenbuspost. Voor het buitenland gelden andere tarieven dan voor Nederland.  Verzendkosten kunnen na de bestelling nog worden aangepast.

artikel 5 - levering 5.1 Nadat uw bestelling is betaald, streeft MarinPatchwork ernaar om deze tussen 1 en 3 werkdagen te versturen. Zon- en Feestdagen, alsmede vakantie- en beursdagen van de winkel tellen niet mee in deze werkdagen. U vindt hierover meer informatie op de website www.marinpatchwork.nl  Mocht een artikel tijdelijk niet op voorraad zijn, dan krijgt u hiervan bericht. Het artikel zal dan zo snel mogelijk nagestuurd worden. Mocht het binnen 30 dagen nog niet leverbaar zijn dan bieden wij u het recht de order te annuleren. MarinPatchwork zal  het bedrag dan zo spoedig mogelijk op uw rekening terug storten. 5.2. De levering zal geschieden op het adres dat u heeft aangegeven bij uw bestelling. 5.3 MarinPatchwork besteedt de groots mogelijke aandacht aan de verzending maar is derhalve niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging tijdens het transport door derden.

artikel 6 - ruilen of retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige bedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht,zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in originele staat en verpakking aan MarinPatchwork geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaand formulier invullen en retourneren.

retourformulier

6.1 Boeken kunnen niet geruild worden 6.2 Pakketten kunnen niet geruild worden 6.3 Stoffen kunnen niet geruild worden 6.4 Aanbiedingen en artikelen die op bestelling gemaakt zijn kunnen niet geruild worden 6.4 Cadeaubonnen kunnen niet geruild worden 6.5 Mocht u niet tevreden zijn over uw aankopen en het betreft geen van de voornoemde artikelen dan kunt u contact opnemen met MarinPatchwork. Geschillen welke in alle redelijkheid niet tot wederzijdse goedkeuring kunnen worden uitgesproken, worden voorgelegd aan het Nederlandse recht wat hierbij van toepassing is.

 

 

7 - Privacy 7.1 MarinPatchwork zal uw gegevens met zorg behandelen en niet aan derden verstrekken 7.2 Niets van deze website mag door derden zonder toestemming van MarinPatchwork worden gebruikt, alle rechten zijn voorbehouden aan MarinPatchwork